Jag säger som Henrik sa igår: "Nu känns det som att våren är på väg till Schweiz". Visst det var bara några veckor sedan som vi hade runt 15 grader i ett par veckors tid men nu den senaste tiden har det varit nere på låga grader igen. I går var det alltså dags för oss att inviga våren genom årets första grillning :o) Jag älskar att grilla och det kan nog vara det godaste jag vet strax efter pappas fisk i ugn som han brukar göra när jag e hemma. Åh vad sugen jag blev på det nu.... Jaja, det e bara några månader kvar innan vi kommer hem för ett litet besök.

 

Medans Henrik grillade fick Lucas inviga gungan som var upphängd. Oj vad roligt det var, speciellt när storasyster busade lite med!

                

                
                 Visst e jag söt med Tildes björnmössa hihi :o)

                

Appropå våren så har vissa delar av Schweiz en stor fest / karnival som pågår under en veckas tid nu. Den slutar i och för sig idag men det är ett himmla ståhej där alla klär ut sig, vuxna som barn och då snackar vi inte bara om en enkel kostym från Buttrix utan här kan dom sy kostymer under flera månader inför detta. Varje år har dom olika teman och detta årets tema var värme och geting svärmar. På tyska är det tydligen ett och samma ord. Detta spektakel kallas för Fasnacht. Man säger hejdå till vintern och välkomnar våren. Mer om detta kan ni läsa på Sophias blogg http://sophiamolin.blogg.se. Där har hon skrivit ganska utförligt om vad det innebär samt har hon lagt ut lite bilder på mig och Tilde när vi provar kläder.