Idag har vi haft helt underbart väder +18c och strålande sol. Vi har enbart haft en tröja på oss. Det är inget man är van vid direkt, mitten av november och man behöver inte ha jacka.

Vi började dagen med att åka till simskolan med barnen. Det e så mysigt! Tilde är det ända stora barnet sen e resten bebisar men hon tycker det e kul ändå. 

            .

                     

När vi kom hem fick vi slängt i oss lite lunch medans Henrik var och tvättade bilen. Sen var det bara till att bege sig vidare till Tildes första ridlektion. Hon fick rida privat hos en kompis kompis vilket var kanon. Innan man kan rida på hästen måste man såklart borsta den och klappa den

                      

Sedan var det dags att hoppa upp för att gå ut på skogsvägarna och rida lite. Idag blev det även lite trav. Tilde är som i himmelriket när hon sitter på en häst, det går knappt prata med henne. Hon bara ler :o)

                      

                                     

Tilde hade även sin första innebandyträning i tisdags men jag var tyvärr inte med men Henrik sa att hon var duktig. Hon lärde sig hur man skulle hålla klubban och hon sprang mot bollen när dom spelade match hahah. Nästa gång ska jag med och fota lite.

När vi kom hem från ridskolan satte vi oss och pusslade lite. Helt plötsligt ser vi ett paket som hänger utanför fönstret. Det står Tilde på det. Hon öppnar det och hittar detta

                            

Hon böjer sig ut genom fönstret och ropar "tack himlen" detta ropar hon flera gånger om hahah. Himlen är egentligen Elin.

Nu har vi precis ätit mat och sitter i soffan medans vi tittar på Tingeling.