Det är väl i stort sett de fyra orden som beskriver helgen so far. De första tre orden e kul men det sista kunde vi varit utan.

I torsdags kväll kom Henriks föräldrar ner, Anders och Monica. Dom kom in på tågstationen i Solothurn ganska så sent så det var bara till att bege sig till hotellet med en gång nästan. På fredagen visste vi att det skulle vara kasst väder så vi beslutade oss för att åka upp till alperna. Varför åker man upp dit om det är dåligt väder undrar ni. Jo, här har ni svaret:

 

 

Dimman låg på ca 1800m höjd och vi skulle ännu högre. Vi hade kollat in webcam tidigare på morgonen och visste att det skulle vara fint väder. Alltså jag säger det igen med risk för att bli tjatig men så otroligt underbart det är uppe i alperna. Där skulle ja kunna gifta mig! På nåt sätt kan jag tycka att det är lite svårt att förstå hur högt upp man egentligen är men när man åker en dimmig dag så förstår man. Bara att åka liften in i dimman och helt plötsligt är det blå himmel och strålande sol. På kvällen gick vi in i gamla stan och åt lite mat. Smakade även på lite ostfondue men det var inget för mig. Om dom inte har med olika ostar såklart.

Idag har det regnat en hel del så vi åkte in till köpcentret Shoppyland och sen fick jag faktiskt vilat en stund! Tilde följde med Anders och Monica till hotellet, Henrik gick in och la sig i sängen och jag somnade i soffan med Lucas på magen. Det var inte igår man gjorde det, men oj vad behövligt det var.

Kl: 20 hade Wiler match mot Aligator Malans inne Bern. Det var en Arena match som var sponsrad av Mobiliar (tror jag dom heter) Det var direkt sändning på TV:n så det var kul.

                               

I slutet på 2:a perioden skadade Henrik sig. Knät! Vi vet inte hur det är man han sa att han kände övre halvan av benet åka fram samtidigt som det knastrade. Dom fick tejpat det ordentligt med en gång och när jag var nere hos honom i tredje perioden så hade han i alla fall inte så ont vilket tydligen är ett gått tecken. När man kom hem och tittade på mobilen så var där några sms som frågade hur det var med honom.
Olle Thorsell som också spelar med Wiler följde med Henrik till sjukhuset så att dom får gjort en vanlig röntgen på hon för att se så det inte är någon skada på benet. I början av veckan väntar magnetröntgen. Nu e det bara till att hålla alla tummar och tår på att det inte är något allvarligt.

Jag har precis fått barnen i säng nu. Tilde är vrålförkyld och har en fruktansvärd rethosta som kommer på kvällarna. Lucas han snörvlar på som vanligt.

Många av er har undrat hur det går för Tilde på dagis och jag måste säga att det går hur bra som helst. I onsdags när vi kom och hämtade satt hon och lekte med en pojke. Hon sprang fram till oss och log med hela ansiktet och sa: "jag leker med den pojken!" Pang sa det på golvet, det var stenen från mitt hjärta som lostnade :o) Hon hade lekt med pojken hela dagen sa hon och det var samma på torsdagen, då hade hon med lekt med pojkarna. Så japp, det börjar fixa till sig!

Nu ska jag försöka att ringa Henrik för att se vad som händer.

Sov Gott allesammans