.....och ännu mera sol! Man är verkligen aldrig nöjd! Eller i alla fall är det inte många dagar på året. Man klagar när det är kallt, regn, blåsigt, regnigt och varmt. I dag klagar jag på värmen. Även denna dag har bjudit på underbart väder men när det kommer över 30 så tycker jag att det är jobbigt. Idag visade termometern på 35 grader! Det är varmt! jag tappar matlusten helt känns det som, eller i alla fall på varm mat. Tyvärr kan man ju äta en massa salta chips istället men även massor av melon :o)

Här finns inget hav så man kan ju inte direkt svalka av sig i vindputsarna. Vi åkte till badhuset idag igen och kommer att göra varje dag denna vecka när Henrik inte jobbar. Imon ska Tilde tillbaka till dagis men efter att vi hämtat henne blir det badet igen. Idag gick vi ner till floden Emme som rinner alldeles jämte oss för att ta ett snabb dopp efter maten. Det är väldigt lågt vatten nu så det var nog knappt 50 cm men det svalkade i alla fall.

Jag fick tagit lite bilder på Henrik och Tilde men självklart ska ju Tildisen med fotografera. Det blir faktiskt bättre och bättre :o)