Om ni tar bort sol och lägger till tvättning och vikning av tvätt så har ni det vi har hunnit med idag. Det blir ändå en del. Sol har jag skrivit för jag tänkte lägga upp lite bilder på hur vi spenderade söndagen. Så här såg det ut:

                   

                   

                   

Helt Ok söndag ändå :o)

Idag är det tisdag och Tilde är på dagis. På torsdag ska hon få följa med de andra barnen på utflykt så då får hon stanna till 17 istället. I vanliga fall hämtar vi Tilde vid 14 och varje tisdag och torsdag åker resterande barn på utflykt med deras buss. Tilde har hela tiden sagt att hon vill följa med så nu e det äntligen dags. Hon tycker verkligen att det ska bli hur kul som helst. Tisdagar är lite av Tildes dag då det är fullt upp för henne dessa dagar. Först dagis oh sen är det innebandy träning. Hon var med idag med men hon har ju kommit på att hon inte har några träningsskor och detta är hon ju lite bekymrad över, men vi har ju hennes vanliga skor så det går bra. det var hennes andra träning och jag tycker faktiskt att hon e bra, hon förstår liksom vad man ska göra och att hon ska jaga bollen och försöka ta den.

                  

                  

                  

Som ni ser på bilderna har hon helt greppat hur man ska hålla klubban och det bästa är att hon håller med båda händerna även när hon spronger. Vet inte hur många gånger man har skrikit "båda händerna på klubban" när man var tränare. Förhoppningsvis slipper hennes tränare det :o)

Nu har jag börjat "träna" med min PT Olga. Idag har jag fyllt i ett långt formulär om kosten bland annat. Denna vecka ska vi mest koncentrera oss på det och nästa är det dags för ett träningsupplägg. I väntan på detta kör jag ju lite gymträning själv och idag var det dags för ben. Attans vad mör jag var när vi åkte hem. Men jäklar vad bra det kändes efteråt! Glöm inte att gå in och titta på denna sida med en massa bra träningstips från Olg, detta är bara en av alla övningar som finns. Viktigt att tillägga tycker jag är att det inte enbart är för mammor eller gravida. Går bra att gå in och kika vem man än är!

(Olga, jag gör lite gratis reklam för dig :o))

Här ska ni få höra något roligt! Nu när jag ska försöka att äta ordentligt med mera så kommer Henrik på att vi ska göra hemmagjord pizza till mat. kanske inte det bästa men jag åt faktiskt inte så mycket.

                  

Höll på att glömma.... Vi var på BVC med Lucas igår och jag kan ju meddela att han har passerat 8 kg gränsen. Han väger numera 8,4 kg och är 66 cm lång. Stora killen, javisst!

Idag är det bara en vecka kvar tills Henrik ska operera sitt knä och två veckor kvar tills jag och barnen kommer hem. Tiden går så fort. Alla julklapparna är klara med vissa undantag. Tilde har vi såklart inte handlat till ännu men vi får väl hitta på något. Vi köpte ett 20 bitars pussel till henne häromdagen och hon älskar verkligen att pussla. Hon gör det helt själv dessutom utan problem. Hon e så smart, måste vara från Henriks sida för hon kan inte ha fått det från mig...

Nu ska jag kolla på tv4 play och se finalen av Biggest Loser så att jag får lipat lite. Henrik ligger och sover med Tilde och Lucas sover i mitt knä. Bara jag och en massa tända ljus mys mys