Det är ungefär så som både jag och Henrik känner och mår just nu. Lucas har varit helt förstoppad i magen i 4 dagar nu vilket gör att han bara kräks och kräks. Han sover dåligt och är mer mammig än vanligt. Han är aldrig helt nöjd. Det här med bajsandet har stigit oss åt huvudet. Så som vi har masserat barn magar de senaste dagarna har vi inte gjort på hela Tildes livstid. Idag vid maten såg det ut som att han klämde lite där han satt i babysittern, det slutade med att vi alla tre satt och tittade på honom och visade hur han skulle trycka hahah. Han har druckit fänkålste vilket tydligen ska vara bra för magen så det har vi även blandat i hans mjölk. Tillslut...när jag bär runt på honom så känner jag hur han spänner sig. Han bajsade! gissade om vi blev glada, det var som rena julafton.

Nu är kl 19.15 och jag sitter i soffan med en kille som bara vrider sig, gnyr, skriker, gråter och är inte nöjd alls. Jag sitter fortfarande i pyjamasen. Jag Henrik gick in och väckte mig vid 11 idag efter att jag fick gått och lagt mig igen då Henrik gick upp med Lucas istället, kl var 6.30 och vi hade inte kommit i säng förrän 02- Det var då Lucas däckade av utmatthet. När jag gick upp fick Henrik gå och sova lite.

Igår bakade vi pepparkakor som Tilde ville ha med sig till Wiler spelarna innan matchen. Dom har alltid lite fika innan samlingen. Alla tog slut och dom tyckte att det var supergott. Så när Henrik sov fick vi bakat lite till då¨vi hade en massa deg kvar (som jag hade gjort själv, första gången och jag blev ändå helt nöjd) Självklart skulle hon ha med sig en massa idag med.

            

           

Nu har jag hållt på med Olga i en vecka och imorgon är det dags för att börja med träningen. Denna första veckan har vi koncentrerat oss på maten samt att jag fyllt i lite formulär och skickat lite bilder till henne.

Jag har varit dålig på att blogga sista veckan men jag har varken haft ork eller lust, ibland blir det så men jag hoppas att det blir bättre när Lucas börjar få lite mer dygnsrytmer och sover ordentligt. Jag hoppas bara det blir snart.

Vi har även haft magsjuka denna veckan, eller rättare sagt killarna i Wiler har haft det. Tror det var nästan 12 man som vart sjuka och några blev sjuka under matchen i onsdags. Jag och barnen är de ända i vårat gula hus som klarat sig. Henrik, Olle, Michael och Elin vart sjuka. Förhoppningsvis slipper jag den peppa peppa!!!!!

På tisdag är det dags för Henrik att operera sig. Han är lite orolig/nervös då dom ska göra operationen med ryggbedövning. Dels har han sett sprutan när jag fick den under Tildes förlossning och sen drar dom tydligen en del i benet vilket gör att han kommer märka av att han åker fram och tillbaka. Han ska till läkaren imorgon för att prata om hur det kommer att gå till. Ska försöka få honom att blogga lite nu efter operationen. Han kommer att ligga kvar till fredag eller lördag och sen på måndag åker jag och barnen hem. Pappa frågade vad jag ville ha för mat och det blir grillat kött! Yum yum!!! Längtar redan!

Nu har Lucas somnat sittandes i mitt knä så jag ska lägga in honom nu. sen blir det slapp i soffan på Henriks order.