Nu har det visst blivit ett glapp i bloggandet igen, blir visst så ibland. Denna vecka har det varit väldigt lugnt med allt. Henrik har jobbat heltid denna vecka med sen är det tillbaka till det normala igen. Snacka om att bli bortskämd när han är hemma mesta tiden av veckan. Det är sådana här veckor som man inser hur mycket man saknar att jobba. Nu tycker säkert jättemånga att jag e knäpp som saknar detta men jag gör det. Jag är ingen person som tycker det är kul att vara mammaledig. Visst det funkar ett tag men sen blir jag så oerhört rastlös. Hade jag haft några miljoner att sprätta loss på så hade jag ju kunnat resa, shoppa, fika, träna  ja you name it så hade jag gjort det men nu e inte livet så. Ska bli skönt att få lite rutin på saker och ting sen när man kommer hem, nu tar man mer dagen som den kommer vilket är helt underbart, en period!

Den kommande veckan kommer det vara en hel del saker som händer. Imorgon ska vi ha kalas för Tilde. Idag ska vi baka, på tisdag fyller Tilde 4 år så då ska vi ta med kanelbullar till dagis. På kvällen ska vi ut och äta med laget på en golfklubb vilket ska bli otroligt mysigt och kul. Sen e det påsk nästa helg och då ska det med grejas, jag som aldrig har firat påsken men det gör man här. Väldigt mycket! Så vi ska greja med påskägget som Tilde ska lägga lite hö och en morot i som påskharen ska få. På morgonen när Tilde vaknar så har påskharen varit framme och fyllt den med godis och gömt ägget någonstans. Ska bli kul!

Lucas fjärde tand har tittat fram så nu hoppas jag det dröjer innan det kommer fler. Henrik har fått flytta in till Tildes säng då han inte kan sova när Lucas ligger och sparkar honom i ryggen haha. stackarn! Senaste dagarna har Lucas kommit in i en ny rutin (hoppas jag). Han somnar mellan 19 - 20 för natten. Vaknar till en liten stund runt 23 tiden för att sedan somna om igen. han gnäller en del under natten så även om han sover gör ju inte vi det :o( men det blir bättre. Han vaknar runt 08-09 på morgonen, äter lite frukost och somnar sedan om igen för att sova till 11-12. Sen e han vaken till 15 tiden då det e dags att sova igen och sen e det dags förr natten. Jo men det e ju helt ok om det fortsätter så här :o)

Den 27/5 kommer pappa ner för att hälsa på några dagar och då har han med sig den här till mig. Tydligen var det helt kaos inne i butiken med människor som ville beställa. Denna rosa är i alla fall MIN!!!! Åh vad det ska mysas :o)