...must be funny in a rich mans world, eller i Therese lilla värld!

Har spenderat pengar idag med fast bara på Lucas. Och det brukar faktiskt bara vara till barnen.

 

Jag får mitt när jag kommer hem. Frisör är inbokat, ansiktsbehandling, fotbehandling, massage och vaxning av ben. Men det e jag värd säger Henrik. Och jag får nog bara hålla med honom.

Igår var första dagen jag tränade sen Henrik åkte. Blev alltså ingen träning förra veckan. Det e lite svårt att ta med barnen dit. Jag körde 20 min intervall på crosstrainern. Vägde mihg oxå, den stannade på 72,7 så jag får väl vara nöjd. Jag har ju inte tränat på ett tag och äter fortfarande samma. Det är på väg neråti alla fall.

Imorgon öppnar dagis igen så då blir det en powerwalk med vikter på morgonen innan frukost. Ska bli skönt bara inte Lucas gallskriker hela vägen...

Nu börjar det bli riktigt kallt här nere (i alla fall på morgonen) så det var dags att köpa en jacka till Lucas.

Den e lite stor men han kommer att kunna ha den när vi kommer hem till vintern så som han växer. kunde inte heller låta bli att köpa denna gulliga kepsen till honom.

I söndags flyttade det ner en svensk tjej, Elin, hit. Hon är tillsammans med Michael som bor våningen över oss. Tror inte hon har något jobb ännu så det blir kul om man har någon i huset som e hemma på dagarna. Har inte träffat henne ännu men jag har sett henne genom fönstret och hon verkar gullig.

Nu blir det väl till att stoppa in hörlurarna och titta på en film.

Hej så läääääääääänge!