En helt vanlig dag börjar närma sig sitt slut. Tilde sover i sin säng och Lucas sover på min mage (där han spenderar större delen av dagarna)

Henrik fick ledigt från jobbet idag då dom inte hade någonting att göra. Vi lämnade Tilde på dagis och åkte iväg med bilen en halv timme. Idag var det inga problem alls att lämna henne. Skönt!

Efter att dagis var slut åkte vi ner till sportcentret där Henrik brukar träna. Skulle fixa med lite papper så att Tilde får en läkare här nere. Här har alla sin egen läkare och dagis behöver ha uppgifter om vem dom kan ringa om det skulle hända något med Tilde.

Sedan åkte vi iväg för att leta hörselskydd till barnen men det hade vi inget tur med. Vi behöver ha det då vi ska gå på matcherna. Tydligen sitter alla flickvänner alldeles under hejaklacken som har både trummor och tutor. Inte så jättekul att förstöra öronen på barnen. Jakten på Kid Peltor fortsätter!

Imorgon är det fredag och då kommer vi att ha våran simskoledag med Tilde. Då vi inte kan fortsätta med hennes simskola här nere har vi sagt att vi åker och badar med henne varje fredag då Henrik ändå e ledig från jobbet. Jag och Lucas går till gymmet medans de andra två simmar. Perfekt (så länge Luci sover :o))

Blir inte så långt inlägg idag. Sitter och halv sover framför datan.

Puss å godnatt