Tänkte göra ett litet bildinlägg som handlar mestadels om barnens kärlek till Wilerspelarna. Efter att Wiler tog guld förra helgen så har det varit en del häng i vårt hus. Idag samlades killarna igen för att titta på de svenska finalerna, grillning samt avsluta med en "Derendingen turne" dom går runt på alla pubar i Derendingen efter att dom har vunnit guld. Trots att jag och barnen är med är det inga som helst problem. Killarna leker som aldrig förr med Tilde och ibland tar dom en paus för att hålla Lucas. Ibland skrattar vi så att vi gråter när dom leker :o) Så himla härligt att se att Tilde inte är speciellt blyg, inte alls som det varit innan. Hon är som en liten polis mot killarna som skäller när dom går på det nyodlade gräset och säger till dom vad dom ska göra haha!

  Några sletna killar dagen efter finalmatchen! Denna dagen var det kanon väder och frukosten åts med nybakta frallor utomhus. Klockan är ca 10.30 och vi sitter lättklädda :o)

  Då solen skiner så mycket är det viktigt att man använder solskydds faktor. Här får Bix hjälp av Mutti. Tilde hon visar sina färdigheter i att cykla. Efter att sol faktor är det dags för tennismatch. Notera "linjedomaren" (Olle) i morgonrock. Så här gick han klädd till Shell för att handla jos haha :o)                                                                              

Efter tennismatchen var det dags att åka till ishallen för att se finalen som de yngre killarna spelade samt ta upp golvet. När dom kom hem därifrån var det dags förr grillning, men i väntan på att den skulle bli klar satt Lucas och mumsade korv hos Henrik medans Tilde sprang runt och lekte med Bix. När vi sedan satt och åt allihopa kom ägaren till Bierhalle ner (Birgit) och bjöd på lite öl som hon gav till killarna.           

   Fortsättning följer imorgon för nu håller jag på att somna mellan uppladdningarna av bilderna

                                                         God Natt!!!