Oj då, 5 dagar sedan jag skrev något i bloggen. Men, jag har en bra anledning.

Henrik har ockuperat datan varje kväll så att jag inte kunnat skriva. Ser ingen mening med att skriva på morgonen när dagen knappt har börjat. Med vissa undantag såklart :o)

Vad har då hänt sen sist???

Viktigast av allt är ju såklart att min andra hälft har fyllt 29 år. GRATTIS GRATTIS!!! Det firades med lite spontan grillning hemma hos oss med några från min sida av släkten. Vi planerar ju ingenting längre ifall att det måste ställas in så för tillfället är vi väldigt spontana vilket jag ibland gillar.

                   

Vi har även hunnit med att vara lite turister i våran egen stad vilket man faktiskt borde göra lite oftare. Man har verkligen noll koll på sin stad. Får nog planera in en "turist dag" med lite Paddan åkning, Sightseeing med buss / tåg, stora hjulet m.m. Åh vad Henrik hade älskat det hahah.

Denna gången åkte vi Hisingen Runt med båt. det var säkert väldigt intressant om man hade hört vad speaker rösten sa men det var fullt chatter hela tiden. Lägger in några bilder så ni kan få se hur det ser ut upp igenom, så otroligt skitigt. Det är som en soptipp hela vägen upp till Kungälv där det var helt otroligt vackert.

(Min mamma Ingela)

        

Vi har även varit på lite fika kalas hos min kusin Caroline som fyllde 21 år igår. Väldigt mysigt och gott :o)

För er som undrar hur det går med magen så är svaret det samma. Det händer ingenting!!!

Idag är jag BF+11 så det e dags för ett besök hos barnmorskan idag igen. Går dit 2 ggr i veckan för att känna efter hur jag ligger till. Men jag måste ändå säga att kroppen är väldigt konstig. Igår efter att vi varit hos Caroline trodde jag verkligen att det var dags.  Jag fick sånna värkar (trodde jag) att jag ringde Henrik som var på Hornbach och sa att han fick skynda sig hem. jag hade inte brytt mig så mycket om det inte var för att det var max två minuter emellan och gjorde svinigt ont. Men...med min vanliga tur så lägger det sig efter 30 minuter. Jag fattar NADA!!!

 Jag tror att bebisen kommer ut på måndag den 2 augusti efter en igångsättning i Varberg.

Under tiden vi väntar så har vi fullt upp med att packa inför flytten som sker på lördag och ibland samlas vi hela familjen för att tvätta bilen, vi tycker faktiskt att det är kul alla tre :o)

Hej så länge!