Nu märker att man att dagarna börjar bli som de kommer att  vara framöver. Det är mest samma saker varje dag.
jag och barnen försöker docka att göra nånting varje dag, försöker att hitta runt lite.
Idag funderar jag på att åka in till Solothurn och kika lite men risken finns väl att jag inte hittar tillbaka till bilen igen :o)

Igår hade vi husvärden här för att kika på lite saker som inte fungerat som det ska. Gasspisen och diskmaskinen fungerade inte riktigt. Maskinen var helt död och på spisen tändes den inte längre automatiskt utan man fick använda en tändare.
inga större problem men det kan ju ändå lagas.
Man är verkligen handikappad när man inte pratar deras språk, jag fick gå upp och hämta grannen när Hans (husvärden) kom.
Jag har försökt att sätta mig ner framför datan och plugga lite tyska. Man sitter där och repeterar ord som dom säger och helt plötsligt börjar dom prata om konsonanter och massa grammatik, då ger jag upp.
Jag skiter väl fullständigt i grammatikens namn på olika böjelser m.m Jag vill bara lära mig prata!
Det sluta i alla fall med att Tilde gav upp efter 10 minuter och jag efter 15 minuter. Får väl försöka mig på det snart igen...

Häromdagen fick jag mitt paket från babyshop.com. Jag köpte en åkpåse som söta Malin tipsade mig om. Den e verkligen kanon! Men nu ska ni få höra på nåt konstigt... Om jag hade köpt den hemma hade den totala kostnaden med frakt gått på ca 560:- men nu när jag ville ha den skickad till Schweiz fick jag betala 44 euro. Va inte det konstigt?! Det borde väl ändå vara dyrare att skicka till utlandet, eller???


Jag tänkte ta lite kort på lägenheten och lägga ut men det väntar jag med tills vi fått köpt lite mer förvaring så att vi kan lägga undan allting.
Här är en bild på huset i alla fall.
Vi bor på nedervåningen.