Blev inget blogginlägg igår så jag får väl ta igen det idag.
Igår åkte vi runt lite och fixade med olika saker. Vi var på banken och ansökte om visa kort och ett bankkonto, vi hälsade på Tildes nya dagis, Vi var inne i Solothurn och var på kommunhuset för att fixa med papper. Fick alltså gjort en hel del igår.

Inne i Solothurn (den stad som ligger närmast Derendingen) var det tänkt att vi skulle handla lite kläder, smink m.m men det blev en snabbvisit men Tilde han köpa sig en Wiler-Ersigen matchtröja. 99 SCF kosta den, helt sjukt pris för en matchtröja men men. När vi kom hem sprang hon och lämnade tröjan till våran granne Olle som skulle hjälpa henna att trycka å tröjan. 14 Tilde ska det stå.
Vi var även och hälsade på dagiset där Tilde ska gå. Det var det finaste dagis jag någonsin har sett. Vilka lokaler! Helt nyrenoverat och enorma ytor med olika rum. På baksidan huset där dom hade gården var det fullt av äppleträd som barnen fick plocka till fruktstunden. Det var studsmatta, spindelnät, tunnlar, grävmaskiner m.m. Så fint!
Ska försöka att ta lite kort nästa vecka när det är dags för inskolning.

Idag var det våran första riktiga dag. Henrik jobbade idag så därför var det första dan vi fick prova på hur det kommer att vara framöver. Vi körde hHenrik till jobbet imorse och jag körde hem helt själv, Tilde satt hela tiden och frågade om jag hittade hem och det gjorde jag :o) Jag hittade tilloch med tillbaka till hans jobb sen. Vi passade även på att köpa en fin och härlig Jack Wolfskin fleece tröja/jacka till Tilde.

Efter lunch var det dags för en liten upptäcktsfärd i duggregnet. Vi hade fått beskrivit för oss vart det fanns lite djur så jag och barnen började traska. Vi traska och traska tills jag började fundera på om vi hade gått fel, men så helt plötsligt hör vi en massa klockor. Vi hade hittat fåren!

Tilde stod och ropade som bara den "Fååreen! Fååreen!" Tillslut så tittade dom faktiskt på henne till Tildes glädje hihi

Vi kom även fram till en åker där vi såg lite mjölkkor. Även dessa ropade hon på :o)

Det började att regna mer och mer och Lucas mat och sovklocka ringde, det var dags att äta mat. Eftersom vi befann oss mitt på åkrar så var det bara till att slå sig ner på marken under ett träd och börja mata.
Efter att Tilde har sett mig fotografera vill hon med göra det.
Idag blev det så här:
Hon lyckades ganska bra i alla fall haha.

Vi fortsatte våran lilla promenad genom åkrarna och in i skogen. Vi gick längs med en flod som heter Aare. Shit vad vackert det var och jag har numera hitatt den perfekta löprundan när det e dags för det.
Här kommer lite bilder från våran promenad:
Om ni tittar noga så ser ni bergen bakom husen (fast detta är INTE alperna) Men det e otroligt underbart ändå.