jag absolut älskar sådana här mornar. Tilde hade mardrömmar om katter i natt så hon var ledsen och ville komma in till oss så det vara bara till att bära in henne. Inga problem att sova när det bara är ett barn som ligger där men när nästa lilla krabat vaknar och ska komma in då blir det värre. Tack och lov att vi lagt en extra madrass under Tildes säng :o)

Jag och Lucas tog med täcke och kudde och la oss där. Han sover jätteoroligt från att han vaknat vid 3-4 på natten men man vänjer ju sig. När man sedan vaknar av att det är alldeles ljust ute och ser att himlen är klarblå så kan man inte klaga. Upp och hoppa, göra lite mjölk till Lucas, lägga han i sängen gämnte Henrik då han fortfarande är trött och när klockan var 8.05 var det dags att sätte på sig löparskorna. Snacka om att man är otränad när man börjar flåsa efter 300 meter och har blodsmak i munnen efter 2 km.... men det gick ändå helt OK. Köpte med mig lite bröd hem så nu e det dags att göra lite frukost. Killarna sover och det får dom fortsätta med.

Tittade inte på termometern när jag var ute nu men det är säkert upp emot 8 grader om inte mer. Känns som det kommer att bli en underbar dag som vi antagligen kommer att spendera inne i Bern. Tror nog att det kan bli en liten utflykt idag.

Ha en underbar dag allesammens