Nu har vi äntligen kommit "hem" till Schweiz igen. Det känns skönt att vara på plats och komma in i vardagen igen. Gårdagen spenderade vi på mitt jobb då Henrik hade en fotografering inne i vasastan. Efter lunch gick vi bort till killarna och kikade lite. Henrik var klar ganska tidigt men vi satt kvar en stund. Tilde hon gillade verkligen att vara där, hon fick en ny kompis i form av Daniel Calebsson som oxå fotades. 

Idag åkte vi till IKEA en sväng för att inhandla lite kuddar till Henrik (jag har en förmåga att alltid ta de bästa) hihi. Tilde fick lekt lite i lekrummet och sen bar det av hemmåt för att hoppa på studsmattan.

När det var dags att lägga sig hade jag lovat Tilde att ge henne en ansikts/nacke/huvud massage så att hon skulle komma ner i varv lite. Det tog kanske tio minuter innan hon började snarka :o)  Hon e så uppe varv hela dagarna och kämpar på med sin tunga andning så detta får nog bli en ny rutin. Tror det kan vara bra för henne.

Tänkte att jag skulle plocka av lite röda vinbär imorgon (vi har en stor buske som e helt knökfull). E det någon där ute som har lite bra förslag vad man kan göra med dom? Inte saft, sylt eller gele för det har jag inte redskap till.