Åter igen har det varit en kanon dag, dock med kalla vindar. Låg ute på marken och vilade en timma under tiden som Lucas sov här inne. Det var riktigt skönt! Efter att vi hämtat Tilde på dagis tog jag mig en liten löprunda. Var så himmla nöjd med mig själv då jag orkade hela vägen, nästan 5 km. Dock sprang jag väldigt långsamt men hellre det och känna att jag orkar hela vägen än att springa 1 km och vara halvt avsvimmad. Blir det en bra natt med mycket sömn och det inte e frost imorgon så blir det nog en runda innan frukost med.

Nu ligger Tilde och sover så jag sitter och sappar lite på TVn. Helt plötsligt dyker Viktoria Silvstedt upp i rutan, då e hon värdinna för franska Lyckohjulet. Hon värkade inte ens speciellt bimbo.

Nu har vi börjat titta lite mer på hotell i New York och har hittat en kanonbra sida
www.hotwire.com där dom har jättebra erbjudanden men man får inte veta vilket hotell det är man har bokat förräns efter man har betalat. Man får veta vilket område och hur många stjärnor samt betyg av tidigare gäster men Thats It!

Nu ska jag kika på några avsnitt av Blue Blood. Tycker den serien är helt OK.

Har ni några tips på vad man inte får missa när man är i New York???