Eller kanske jag ska skriva underbar sensommar dag? Denna vecka jobbar Henrik inne i Solothurn då dom ska göra ett brevutskick. När vi hade lämnat av honom i morse fick jag bara en såndär underbar känsla att åh vilken härlig dag. När vi kom hem igen åt vi lite frukost och sen tog vi bussen in till solothurn och promenerade lite. Vi passade även på att äta lite lunch med Henrik.

När vi satt på bussen hem fick jag ett sms av Elin som frågade om jag hade lust att komma upp en stund för att dricka lite the, klart att ja gjorde det. Elin följde med och hämtade Tilde på dagis och efter detta åkte vi hem och började lite med maten.

Första gången jag skulle städa toaletterna här i Schweiz använde jag ett medel som redan fanns här, det luktade så äckligt att jag slängde flaskan. Sen fortsatte jag att städa med vanligt golvrengöringsmeddel men häromdagen kände jag att vi behövde riktiga toa saker. Köpte en flaska som verkade bra, börjar spruta på toastolen och känner att jag har köpt den här äckelflaskan igen. Den luktar alltså gammal urin! Det vara bara till att slänga den flaskan med för den skulle jag aldrig använda ändå. Idag så hittade jag i alla fall AJAX rengöring och oj vad kul det var att städa helt plötsligt. Det e som Henrik sa vid köksbordet att jag börjar komma in i min roll som "hausfrau". Dom kallar mig det på dagis :o)

Så här ser Solothurn ut i bilder:

                   

                   

                    Ingången vid Baseltor. Det ser ut som en riddarfästning runt om.

                    Precis när man kommit innanför borgarna :o)

                   

                     Sådana här statyer har dom lite var stans inne i stan

                     Enorm och vacker kyrka. Nästa gång för jag gå in och kika lite

                     Väldigt mysiga gå gator

                    Och sist men inte minst har vi utgången vid Bieltor.

Imorgon väntar det jobb för Henrik och när han kommer hem blir det avfärd mot Seilpark Balmberg för att leka. Ska försöka få med mig kameran i träden annars får Henrik fota lite.

Sov gott mina vänner