Ok, då gör vi ett nytt försök. Denna gången skriver jag inlägget i mailen för att ha en backup ifall att datan får för sig att spela mig ett spratt igen. Vad har hänt sen sist jag skrev???
Jo, viktigast av allt är ju att den här lilla krabaten har fyllt 4 år Rött hjärtaRött hjärtaRött hjärta
   
Det känns inte alls längesedan som man åkte in till förlossningen för att bli igångsatt. Tänk vad konstigt ändå att två människor kan skapa ett sådant här litet underverk som det faktiskt är. Förlossningen med Tilde var väl så okej som den kan bli och 12 timmar, en "härlig" ryggbedövning och ett antal lösta korsord från Henriks sida så kom hon äntligen ut. 4055 gram och 53 cm lång.
     
Efter nästan fyra månader var det dags för hennes första utlandssemester som gick till Spanien. Där har hon varit ett par gånger tätt följt av Turkiet, Jersey, Thailand, Rhodos och nu Schweiz. Det har aldrig varit några problem att flyga/resa med Tilde då hon har varit ganska så nöjd sålänge hon har fått musik i öronen.

   

Hennes intresse för musik och dans började i väldigt tidig ålder och håller i sig än idag. Hon sätter ihop egna danser och texter om vartannat. Att posa framför kameran är oxå något hon tycker om, på hennes villkor såklart. Precis som med allt annat Ler
    
När hon var fem månader var det dags för dop i Torslanda Kyrka (där även hennes lillebror kommer att döpas) Med på dopet var en massa släkt och vänner.

När Tilde var 1,5 år flyttade vi till Torslanda vilket var väldigt skönt. Tidigare bodde vi mitt inne i Göteborg vilket inte är optimalt när barnen börjar gå (tycker jag) sen var dte väldigt skönt att komma nära familjen då Henrik tränade och var borta så mycket.
Tilde älskar djur och innan vi flyttade till Schweiz hade vi våra två katter Tyson och Simba som idag bor i Uddevalla. När Tilde precis lärde sig att krypa var katternas mat ofta i fara och det var inte allt för sällan som jag fick plocka bort lite torrfoder från hennes mun. En gång lyckades jag filma henne när hon satt och åt katternas mat fast denna gången var det kokt torsk med potatis och ärtor som jag hade lagat själv. man kunde riktigt se katterna stå där och titta på henne, dom undrade väl säkert vad hon höll på med haha Ler med öppen mun På hennes 2 årsdag kom de efterlängtade vattkopporna. Det kom nya koppor under nästan två veckor men tur som vi hade var det riktig högsommarvärme ute så att vi slapp sitta inne hela tiden.
           
Detta var en lite del av vad som hänt i Tildes liv än så länge. I tisdags när hon fyllde år var vi på avslutningsmiddag med Wiler på en golfklubb. Dom som ville fick slå lite bollar innan middagen. Tilde fick låna en barnklubba och nu i efterhand har hon faktiskt frågat om vi ska spela golf igen. Fortsätter hon på denna linjen är det helt ok tycker vi Blinkar
Under middagen delade styrelsen ut lite olika priser och helt plötsligt säger dom Tildes namn. Hon fick pris som "Bästa supporter/maskot"  Då blir man allt lite stolt.
   
Igår var Johanna, Sofia och Andreas här på en sen påskmiddag. Det var egentligen planerat till på lördagen men då jag låg däckad av någon form av magsjuka på fredagen så var det ju inte aktuellt. David kunde tyvärr inte vara med då han var i Sverige vilket var väldigt synd då dom flyttar hem till helgen men vi kommer ju att träffas snart igen. Som tur var...

I morgon kommer min pappa hit vilket ska bli superskoj. Alltid kul med besök. Sen e det inte långt kvar tills vi kommer hem, och som vi längtar. Det ju alltid så att man längtar mer när man väl har bokat något. Vi kommer att ta bilen hem och sen flyger jag och barnen hem två veckor efter Henrik.

Nu ska jag försöka att sätta in lite bilder i texten med och sen återstår att se ifall detta blir postat eller inte...

Här kan ni gå in och titta ifall ni vill se filmsnutten när Tilde äter kattmaten:

http://www.youtube.com/watch?v=9Ko0mTso8LM