Förra veckan efter att jag och Henrik hade varit på Spa tog jag ett stort beslut. INGET godis, chips, kakor eller läsk på en månad. kanske inte låter så jobbigt men om man har ätit varje dag med början på morgonon så e det tufft :o) Första dagen mådde jag riktigt dåligt, var yrslig och helt seg i kroppen. Hade liksom ingen ork. Andra dagen var bättre men jag kännde ett otroligt sug redan från morgonen. Nu, en vecka senare är det inte ens jobbigt. Började även att träna lite mer i samband med detta. faktiskt himla skönt men fy vad otränad man är.

Idag startade stegtävlingen som vi har på jobbet så nu blir dettill att promenera varje dag. Mitt mål är att gå minst 12.000 steg varje dag.

Lämnade Tilde på Kindergarten idag och hann med en kortare joggingtur innan det var dags för att äta frukost. Idag blev det havregrynsgröt med mjölk och hemmagjord äpplemos. Helt ok faktiskt. Ska lägga in receptet på moset nån dag, det var riktigt gott. Hade inte i så mycket socker heller vilket såklart gör att man kan ta lite extra på gröten ;o)

idag var jag och Lucas på en marknad i Spiez som ligger en bit bortanför Thun. Vi var där med Katja och Lauri. Supermysigt men det var knökfullt med folk, lägg då till 26 grader på det så förstår ni att det var varmt att gå där.

Nu dags för en kopp Te och kanske lite färsk mango sen titta på Hawaii Five-O