För ett tag sen skickade jag ut ett mail till tjejerna med rubriken "Nu får det vara nog....med ungar" Tyckte alltså att det var dags att göra något kul och mysigt utan barn. Tanken var väl först att vi skulle åkt lite skidor men då vädret inte visat sig från sin bästa sida bestämde vi oss istället för att åka till Bernaqua som är ett badhus/SPA.

Vi köpte "sauna" passet som inkluderade lite olika bastus samt badet och harre vilken mysig dag vi hade. Men jag måste ju ändå säga att det är lite märkvärdigt att dom dka ha män som jobbar på tjejavdelningen speciellt när det är krav på att man ska vara helt näck! Gammal var gubben som gick in och sa till oss när vi stod där i bikinisar. Äckligt äckligt, men men det var ju hans jobb, stackars karl.... :o)

Efter att vi gottat oss (jag, Elin , Johanna & Sofia) simmade vi ut lite i utomhuspoolen samt att vi fick leka av oss i vattenrutchbanorna!

Efter tre timmar där gick vi och åt lite mat på en italiensk restaurang som faktiskt inte var farligt dyr. Jag betalade ca 17 CHF för en pasta med grönsaker.

Dagen avslutades i Zuchwil med den 5e avgörande matchen mellan Wiler - Kloten (vet inte om man kan skriva så men dom har spelat fem matcher av sju och denna matchen gjorde att dom gick till semifinal)

Imon e det en ny dag och jag tror nog att den ska börjas med en liten löprunda....


Sov Gott!