Sitter här i min tysthet medans de andra tre sover, snart dags att ge Luci mat så att han sover till 5. Henrik ska ta matningen inatt / tidig morgon och jag ska få sovmorgon! Det förtjänar jag.

Har precis tittat på en film "Legendery" Kan jag absolut rekommendera. Har även suttit och tittat på lite gamla blogginlägg, läste precis om Tildes första dagisdag när jag lämnade henne och hon var ledsen. Får fortfarande on i hjärtat och det går liksom inte över. Det kommer upp nya saker som hon säger. Nu det senaste när vi har varit på IKEA några gånger så har hon varit i "Småland" där man kan lämna barnen medans man går i affären. Hon har själv velat vara där.

När jag har hämtat henne efter en liten stund brukar jag alltid fråga henne vad hon har gjort. Det ända hon säger är: "mamma, inga barn vill leka med mig" ! Vad svarar man på detta??? Jag har fått säga till henne att de andra barnen inte förstår svenska och att det är därför. Men det måste ju vara konstigt för henne att förstå det. Hon leker ju med de andra barnen och hon förstår ju inte tyska, eller???

Det e fruktansvärt att höra ens barn säga så! man blir ledsen bara man tänker på det.

Nu har jag fått lättat mina tankar lite men det gör fortfarande ont.

Sov gott