Just nu är det en liten tuff tid för både mig och Henrik. Vi mår väl kanske inte riktigt 100%. Det tar verkligen på krafterna när man inte får sova. Men det är mycket som händer i våra liv för övrigt så det spelar självklart in det med. Henrik tycker att det är lite jobbigt med innebandyn just nu, laget är i slutspel och han kan inte vara med. Även om dom skulle vinna hela alltet så känner han väl kanske ändå inte riktigt att han är delaktig i det hela. Visst han spelade ca 6 matcher i början innan skadan men det var som center. Jag har två nära släktingar som är sjuka varav en allvarligt. Jag har aldrig riktigt gråtit sönder mig över detta som jag i vanliga fall hade gjort utan allt som har hänt och sömnbrist gör att kroppen låser sig, i alla fall är det så för mig. Jag har sagt till Henrik flera gånger att jag känner mig så fruktansvärt känslokall, att jag inte känner någonting! Det är inte alls kul att känna så! Man vill liksom att kroppen bara ska släppa taget så att man kan få bryta ihop och rensa kroppen på all skit. Lucas han sover fortfarande dåligt de flesta nätter även om det känns som det börjar vänd och Tilde är bara allmänt trotsig! Hon vet bäst, hon skiter i det man säger och hon slänger saker överallt, häromdagen sa jag till Elin att jag snart säljer henne på E-bay. Jag älskar mina barn över allt annat på denna jord men ibland orkar man inte mer! I alla fall inte jag.

Som tur är har vi en ljus tid framför oss då våren är på god väg samt att vi har några besök inbokade. Om bara några veckor åker jag och Henrik på en välbehövlig semester till New York. Oj vad jag längtar! När vi kommer hem därifrån kommer jag och barnen vara hemma ett par veckor i Sverige för att sedan spendera hela sommaren här i Schweiz.

Häromdagen var Sophia här och Tilde älskar verkligen när det kommer besök hit. Sophia skrev ett helt inlägg om Tilde i sin blogg, gå gärna in och läs det
http://sophiamolin.blogg.se/2011/march/tilde-quist.html (tyvärr kan jag inte länka men ni kan ju bara kopiera och klistra)

Lite bilder från de senaste dagarna

 Tilde hade picknick på golvet häromdagen och skulle klippa korv som vi kunde äta :o)

   Tilde med kompisen Aurora vars mamma går på MuKi - Deutch. De här två tillsammans är riktiga busfrön haha

 Tilde har äntligen fått sand i sandlådan. När det är fint väder kan hon vara där i timmar

       


                                               Tilde Citat

 Vi sitter vid matbordet och har precis ätit.

På TV:n är det Lilla Sjöjungfrun som helt plötsligt blir

insvept i en vatten virvel av häxan Ursula.

     Så fort Tilde ser detta utbrister hon "Oh, nein" (nej på tyska)

   efter några sekunder kommer nästa "Oh my God"

Man kan ju inte annat än skratta