I lördags kom mina kära bröder ner för att hälsa på, eller egentligen kom de ner för att titta på fotbollsmatchen mellan Milan-Tottenham som spelas idag. Dom fick ju biljetter dit av oss i 25 års present så nu e dom äntligen på väg ner till Milano. Så himla synd bara att det är regn väder. Det har varit strålande sol och underbart vårväder både i nästan två veckors tid så det e lite typiskt att skitvädret kommer idag, men men, matchen blir väl inte sämre för det. Hoppas jag!

Då dom landade sent i lördags kväll tog vi oss en långpromenad längs med Emme. Det e en kanonmysig sträcka som även e helt underbar att springa.

                    

   

  "Mamma, d e skitkallt i vattnet" hahaha

Tilde hon är i sitt esse nu när P & N är här. Hon e så himla härlig! Hon fick ju en ny säng för ett tag sedan då hennes gamla gick sönder. Hon ville ha en våningssäng vilket hon såklart fick. Nu har vi bäddat så att Niclas sover under hennes säng så på morgonen när hon vaknar kryper hon ner till Niclas och lägger sig hos honom och myser. Efter en stund går hon ut i vardagsrummet där Patrik sover, kryper ner under täcket och sätter på TV:n. Hon älskar verkligen att ha dom här. Hon kommer att vara så ledsen när dom åker :o(

Igår var det planerat att vi skulle åka upp till Alperna för det kan man ju bara inte missa när man är här. Våran första tanke var att vi skulle åka upp till ett ställe som heter Shiltorn där dom har spelat in en James Bond film, men det skulle kosta 96 CHF vilket nästan är 700:- så vi ändrade oss snabbt. Istället åkte vi till vårat "stamställe" Haslital där vi varit ett antal gånger tidigare men det e så fint så det gör inget. Vi var ju samtidigt tvungna att välja något ställe där vi visste att vi kunde ta med oss barnvagnen hela vägen till toppen.

                   

 

 

Försökte tvinga med Henrik kameran idag när dom åkte till Milano men han hade ingen lust att släpa runt på den sa han :O( så tyvärr får ni inga bilder därifrån men det får väl bli en annan gång.

Tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg om vad som händer i Henriks liv just nu men innan jag skriver det väntar vi på vissa svar.... Ska vi stanna eller inte????