Har precis kommit in efter att ha varit ute på en liten power walk med Elin. Tog vägen förbi Tildes dagis ochh lämnade av henne där. Lucas ligger ute i vagnen och sover (som börjar bli lite liten, stackarn som får ligga där som ett s), solen skiner, Henrik är på jobbet. Nu e det bara jag och lugnet och tystheten. Så himmla skönt.

Tänkte ta och baka lite frukostbullar sen blir det till att städa barnens rum inför imorgon när Christoph och Evelyn kommer hit. Imorgon blir det en fullspäckad dag så lika bra att göra det idag. Tänkte även hinna med att ligga ute och vila i solen liten.

Livet är allt bra härligt ändå.

Igår var jag inne i Bern med Johanna, Sofia och Elin. Vi var på en restaurang som heter Volver och åt lite tapas. Hur mysigt ställe som helst, väldigt litet men där fanns verkligen allt! Utanför toaletterna fans en bokhylla där man kunde byta böcker, det var moderna lampor i taket, gammalt porslin till sockerskålarna, en mini uggla i fönstret och väldigt mycket folk som stirrade haha. Vi började fundera på om vi hade något i pannan. Jaja, kunde man förgylla de stirrande folkets kväll så får man väl bjuda på det.

Ha en underbar dag och ta hand om varanadra.