När jag vaknade i morse så ser jag att Tilde sitter i soffan och tittar på Pingvinerna i Madagascar. I knät håller hon kortet på grannarna Teo och Smilla.

                      

Det är ofta som hon bär runt på detta kortet. Hon saknar sina kompisar SÅ mycket. Det är inte så att hon säger det varje dag men som nu när vi ska ha lite kalas för henne när hon fyller år så frågade vi vilka barn hon ville bjuda. Hennes svar blev Teo, Smilla, Alex, Malva, Svea och Elsa. Detta blir ju väldigt svårt att fixa så vi fick fråpgat henne vilka barn hon vill bjuda här och då säger hon vet inte. Hon har några barn på dagis som hon leker med men hon vet inte namnen på dom. När vi hämtar henne säger hon bara att "idag har jag lekt med två pojkar" eller " idag har jag lekt med någon". Hon har även en tjej, Aurora, som hon leker med på fredagarna när hon följer med mig till skolan. Dom två e riktigt busiga tillsammans, lika gammla e dom med, skiljer bara nån månad.

I vilket fall som helst så e det i alla fall skönt att höra att hon inte glömmer sina kompis där hemma då vi snart bor grannar igen.

Idag är det dags för semifinal 3 av 5 och förhoppningsvis tar Wiler hem denna serie med tre raka. Dock borde dom få det svårt för om Tigers ska ha nån chans får dom spela avsevärt mycket bättre än vad dom gjort hittils. Känns som det borde bli en kul match idag :o) Jag och barnen ska hem till Sophia innan tillsammans med Cissi (hennes pokvän spelar i Tigers) och äta lite mat innan matchen.

Ha en underbar dag alla. Här e det pissväder med regn så vi får nog mysa inne eller i badhuset idag.