Japp, då har ytterligare en dag passerat av bara farten. Har haft snart en veckas semester men det känns inte. Hade behövt en vecka till utan barn så man bara fått ligga ner i solstolen och göra absolut ingenting.

Idag vaknade vi alla med tuppen så när klockan var 10 var vi redan ute och röjde i trädgården. Henrik åkte till Schweiz idag så han var ledig på förmiddagen.

Ibland har det sina fördelar att vara höggravid, i alla fall när det gäller att gräva bort syrén rötter i trädgården. Henrik sa till mig att rensa ogräs i stället, haha:)

På eftermiddagen efter att vi släppt av Henrik på flygplatsen och jag, Tilde och min pappa till Blomsterlandet och handlade lite jord. Får väl se hur lugnt man tar det med grävande och bärande i helgen, Får ringa hit lillebror Patrik så han får köra skottkärran.

Nu tänker ni väl säkert att "det är väl inte jobbigt att köra den" men det handlar inte om det. Jag vill inte köra in i skogen och slänga allt ogräs ifall att det ligger en "liten" orm där och lurar. Då hade jag dött!!!! Flera gånger om!!!!

Imorgon är det dags att gå till "prickdoktorn". Har äntligen fått tummen ur att gå och titta på mina prickar. Det är tre stycken som jag vill kontrollera men jag har skjutit detta framför mig i flera år pga rädsla för den där sprutan men behöver ta ifall jag ska ta bort någon. Får väl se hur det går imorgon.

Henrik: Hoppas att du har det bra i Schweiz och att det går bra på testerna imorgon. Tilde har frågat flera gånger under kvällen var du e. Vi saknar dig redan!


Puss å godnatt