Även denna dagen börjar tillsammans med mina joggingskor.
                             
En liten löprunda på morgonen e verkligen så skönt! Nu låter det säkert som att jag springer nästan milen varje gång men långt ifrån, det brukar vara runt 3.4 km och då orkar jag ändå inte springa hela vägen haha! Kass e jag men bättre blir det väl hoppas jag :o)
Idag sprang jag nog på alla möjliga underlag, det var asfalt, sand, skogsstigar, under en låg bro, upp på bron & sicksack mellan trädrötterna som växte upp över marken och helt plötsligt ser jag dessa
                             
Det var inte så många så jag var lite osäker på om man fick plocka med sig så jag tog bara några stycken. Tyvärr så kommer jag väl inte kunna springa där mycket längre då även våra "vänner" ormarna börjar komma fram nu på våren. Apropå ormar så har Tilde en lite förkärlek till maskar (jag tycker det e nästan samma sak) så när våran granne Olle skulle äta mat hos oss för ganska så längesedan så ville Tilde busa med honom.
                            
Då hon såg dessa maskar i affären var vi ju såklart tvungna att köpa dom. Meningen var att dom skulle vara i hans mat men Tilde var så till sig att hon visade dom med en gång. Numera bor dom i våran blomma :O)
Efter dagis började Tilde och Henrik att baka bröd, Butterzopf. Jag satt och lagade lite byxor och började även sy en cape till Tilde. Hon har nämligen kommit in i nån superhjälte ålder. Tror hon har sett en tecknad spiderman som går på Nickelodeon.
                              
Den här lille sketungen har nu sovit fram till kl 06.00 två nätter i rad. Jag brukar få gå upp en gång till honom innan dess och ge honom nappen så när det e dags att hämta han fram på morgonen är man ju nästan pigg :o) Hoppas det håller i sig bara!!!
Nu e Tilde och Henrik på träningen, Lucas har somnat i mitt knä så nu ska jag passa på att slappna av :o)