Idag har vi varit på utflykt med Tildes avdelning på dagis. Vi har spenderat hela dagen på Grötö. En helt underbar ö som jag verkligen hade velat ha ett litet sommarhus på.

Det är ett sånt lugn att komma ut dit. Inga bilar, inget stress utan bara ett lugn som sprider sig så fort man går av färjan.

Dom brukar göra denna utflykten i Juni varje år. Jättemysigt!

Barnen fiskar krabbor, vi äter picknick och bara slappar.

På vägen hem såg vi en fiskmås komma flygande med något hårigt i munnen. Jag frågar Henrik om det är en råtta men icke, det var två fågelungar som sprattlade för sina liv. Rovdjuret till fågel bara svalde dom hela och flög sedan vidare som om ingenting hade hänt. Där stod vi bara några meter ifrån och tittade med chockade ögon. Stackars ungar!

På eftermiddagen när vi kom hem var det bara att slänga i sig en macka för att ta bilen in till slottsskogen där det var dags att springa Blodomloppet. När alla hade sprungit åt vi en gemensam matkasse från Ica och sedan begav vi oss hemåt.

Tilde ville följa med så hon sprang runt och lekte fotograf och bjöd alla tjejerna på "Maltesers". Hon var väldigt glad att hon tog kort på polisbilen så när vi kom hem visade hon Henrik med en gång, sötnosen :)

           

Får ta och avsluta med denna underbara skylt som är upphängd utanför ett av husen på Grötö