Då gör vi ett nytt försök. Kom åt nån knapp så att hela mitt inlägg försvann :o(

                 

I fredags var vi "spelarfruar" iväg på en Italiensk restaurang i Burgdorf. Det var verkligen supermysigt och trevligt. Annars blir det oftast att man bara träffar varann på matcherna men nu kunde vi verkligen sitta ner och tjöta. Restaurangen var ganska stor, det var mycket folk och servisen tycker jag var helt ok om inte bättre. Det var en stor meny och till förrätt valde de flesta av oss en enkel grönsallad, men oj vad god den var. Lätt den godaste grönsallad jag ätit. Dock var det lite mycket dressing men även den var supergod!

                 

Sen var det då dags att beställa huvudrätt och den var väl inte riktigt lika bra som förrätten. Tog en Penne pasta med kött som var flamberat i nån konjak tror jag. Lät ju hur gott som helst men tyvärr var pastan lite lätt överkokt och det var inte så mycket smak på maten vilket var lite synd då jag gärna går dit igen. Hoppas det bara var en engångsgrej.


På lördagen var det dags för ytterligare ett restaurangbesök. Denna gången med barn och ytterligare 13 svenskar. Vi samlades innan det var dags att gå på Cupfinalen mellan Grasshoppers - Wiler Ersigen. Tyvärr blev det förlust med 6-3 men men, shit happens! Tyvärr kan jag inte skriva mer om vad restaurangen heter då jag verkligen inte har koll på sådana saker men ni kan läsa mer och se lite bilder på söta Johannas blogg http://lillaj.blogspot.com. Men vi befann oss i alla fall mitt i Bern och även här var det kanon. Betsällde kalvschnitzel med extra sallad och det var så himla gott! Helt klart värt ett besök nästa gång vi är inne i Bern!