Som jag skrev i förra inlägget var Henrik på sjukhuset för att röntga knäet. Det var en vanlig röntgen dom gjorde då för att se så att inga ben var brutna vilket det inte var. Läkarna gjorde även en koll av korsbandet vilket innebär att dom håller fast underbenet och drar i det övre. På så sätt kan dom se ifall korsbandet är av. Det såg negativt ut vilket innebär att dom inte tror det är korsbandet som är av men dom kan inte vara 100% säkra.

Imorgon kl:12 ligger Henrik på kamerabordet igen för att göra en magnetröntgen. Vi hoppas på att den visar samma som det förra testet gjorde. Förhoppningsvis har han bara tänjt ut något.

Igår kom deras (Wilers) fysio hem till oss för att titta på Henriks knä och linda om det. Det skulle nog aldrig hända hemma att läkaren kommer hem till en. Det mesta är så mycket proffsigare här!


I morse var det dags för Henrik att bege sig iväg på lite rehab träning. Han fick lite massage och elektriska stötar, eller vad man ska säga, på knät. Vet inte vad det är bra för men bra är det i alla fall.                                                                          För tillfället misstänkar man att han har tänjt ut det yttre ledbandet och det innebär att han förhoppningsvis kan vara tillbaka i spel om 6 veckor.


Efter att vi vart på träning med Henrik var det dags för mig. Mata Lucas och sen gick vi och hämtade Elin (granne) för att åka och träna lite på gymmet. Elin e gammal fotbollstjej från Umeå så hon har ju konditionen i sig vilket e bra för mig. Jag har nämligen tvingat henne att börja löpträna med mig, jihoo!!! Förhoppningsvis börjar vi nästa vecka men jag vill gärna bege mig iväg till adidas affären och handla lite löparbyxor och nån vindjacka. Behöver även ha ett bandana band på huvudet för satan vad kallt det börjar bli nu.

Tilde hon säger så mycket roliga saker hela tiden. Det senast är: "Åh, det är så vackert här!" haha, ibland lägger hon till " i Schweiz" i slutet av meningen. Samtidigt som hon säger detta viftar hon med armarna för att visa vart hon menar. Man kan ju inte annat än att skratta åt henne.