Tilde har varit hemma från dagis idag med så vi har mest slappat och myst idag.

Lucas sov kanon inatt. Jag matade honom vid 23 igår kväll sen vaknade han av att Tilde skrek och var ledsen när klockan var strax innan 05. Tilde hade mardrömmar som vanligt :o( Det vart kul att veta hur länga han hade sovit om hon inte hade blivit ledsen. Håller tummarna på att det blir en bra natt idag med.

Imorse när vi åt frukost kom Elin ner en stund och då passade jag på att duscha och tvätta håret. Så skönt att slippa tänka på ifall Lucas skriker eller inte. Tack Elin!!! Vid strax innan lunch åkte vi till Coop Hobby & Bygg för att köpa lite jul pyssel samt saker så att jag kan göra napp hängare.

Denna gjorde jag till Lucas idag

                               

När vi kom hem såg jag att vi hade fått räkningen från de två gånger som vi hade varit hos läkaren med Tilde och Lucas. Som jag skrivit tidigare var vi tvugna att skaffa oss en läkare som Tildes dagis behövde kunna komma i kontakt med om det skulle vara något. Han har gjort en hälsoundersökning på henne samt att hon fått medecin när hon hade en sån hemsk hosta. Lucas har oxå gjort en undersökning som han gjorde innan han skulle få en vaccination som är med i vaccinationsprogrammet. Sen har doktorn lyssnat på hans lungor då han hade varit förkyld så länge (vilket han fortfarande är). Fakturan var på 360 schweizer franc!!! Gångra det med 7 så har ni den svenska summan! Helt sjukt! Ska ta med fakturan till läkaren så han får förklara vad det är han har tagit betalt för. Jag menar, han kan ju inte ta betalt 59 franc för en spruta som ingår i vaccinationsprogrammet, eller???

Här kommer lite bilder som jag skulle ha lagt in häromdagen.

              Våra grannar Michael och Elin. Här busar dom med Tilde när vi hade taco kväll hos dom.

             Kolla in detta huset! Detta hade jag velat ha, så himla fint e det och lite roligt med :o) Påminner om Familjen Jetsons.

             Tilde spelar data i sitt tält medans Lucas tittar på storasyster. Såhär kan dom ligga hur länge som helst :o)

             Henriks och Tildes fina pumpa.

             Tavellisten över soffan. Dessa ljus + många fler tänds varje kväll när ungarna har lagt sig.

            Detta har vi mot väggen mellan soffan och köksbordet. Ska ta en helhets bild nån dag så ni förstår bättre. En av de tavlor som ska hängas upp.

Hej så länge