Hej hej!

Wow, får se hur detta funkar. Första gången jag försöker mig på det här med att blogga så nu håller vi tummarna för att det funkar som jag vill (fast ni får ge oss lite tid :))

Tanken med denna blogg är att hålla våran familj och vänner uppdaterade på vad som händer i våran värld nu när vi ska flytta till Schweiz.

Vilka är vi?

Vi består av Therese 27 år, jobbar som receptionist på ett fastighetsbolag i Göteborg men kommer att vara mammaledig under våran tid utomlands.

Sen har vi sambon Henrik 28 år som jobbar på ett innebandyföretag i Mölnlycke som inköpare av diverse innebandy produkter. Henrik är ursprungligen från Bjuv strax utanför Helsingborg men kom till Göteborg sommaren 2000 för att spela med Pixbo Wallenstam. Efter 10 år med Pixbo är det dags för miljöombyte och klubbyte. Han ska nu  ska spela innebandy med en klubb som heter Wiler-Ersigen som ligger en bit utanför Bern.

Sist men inte minst har vi våran dotter Tilde 3 år. Hon går på dagis i Torslanda  men kommer senare att gå på ett Schweiziskt dagis. Hon ska även bli storasyster i Juli vilket hon längtar efter. Varje dag när vi pratar med henne kommer det dagliga kommentarer som "Jag MÅSTE göra det! Jag är en stor tjej nu!" eller min favorit "Men pappa jag kan inte bära den, jag har en bebis i magen" Gissa vem hon har fått det ifrån hahah.

Vi kommer att åka ner i augusti när våran lilla bebis har tittat ut. Beräknad födsel är 15/7 men vi blir ju inte ledsna om den bestämmer sig för att komma lite tidigare :)

Äventyret börjar ju dock långt innan dess då det ska förberedas för flytt, uthyrning av radhus, möbler och sist men inte minst barnafödsel.

 Nu måste jag försöka börja lära mig detta.

Hej så länge

 

//Therese