Igår firade av min kollega Rose-Marie som går i pension i juli. Hon har jobbat på Wallenstam runt 30 år. Jag har jobbat med Rosie i snart 5 år och jag både tror och hoppas att vi fortsätter att ha kontakt med varandra efter att hon har slutat. Vi har i alla fall bestämt att jag och barnen ska komma hem till henne i augusti efter att Henrik har åkt ner till Schweiz. Tänk om man får jobba på ett och samma ställe resten av sitt liv, det hade jag verkligen velat speciellt då man vet att det finns möjlighet till att utvecklas inom företaget.

Vi hade en helt underbar dag igår! Började vid lunchtid och åkte båt till Styrsö där vi åt medhavd lunch. Vi var ute på havet några timmar innan vi begav oss till kontoret där det var fest och middag med speciellt utvalda personer. Kvällen präglades av tal, skratt, tårar, god mat och gott rosé vin.

 


Therese, Therese, Rigmor (vår chef), Jenny och jag innan festen.

Under dagen idag har jag varit i Kungälv och hälsat på lilla Alice. Hon var så liten

och söt, var bara 48 lång och vägde strax över 3 kg. En sådan liten sötis har jag aldrig hållt tidigare. Tilde vägde över 4 kg när hon föddes :)

Jag fick med mig ett paket med Hallonblads Te hem som tydligen kan hjälpa till innan, under och efter förlossningen. Nu håller vi tummarna på att det ska sätta igång snart. Tror dock inte att något kommer fungera för mig så jag lär garanterat att gå över tiden denna gången med. Men jg hoppas ju såklart att något ska sätta igång det :)

Nu e det i alla fall dags för John Blund att hälsa på


Sov så gott allesammans