Nu har det tunga beskedet om Henriks knäskada lagt sig lite och det är dags att börja få en vardag "utan" innebandy. Nu menar jag inte att den inte finns i våra liv längre men det är inga träningar och matcher på samma sätt som innan. För mig och barnen kommer det inte att vara någon större skillnad mer än att vi har ett par kryckor här hemma men för Henrik blir det tufft. Han kommer fortfarande att gå till träningen och matcherna men tyvärr inte mer. Vi känner båda att det är viktigt att vi inte sliter oss helt från klubben utan att vi fortfarande vill vara en del av laget. Tilde kommer fortfarande ha på sig sin Wiler tröja när vi går på matchen och vi kommer fortfarande att heja för fullt, men nu kommer vi heja mer på de andra killarna.

Henriks rehab träning är i full gång och han är iväg ca 1 timma varje dag och kör med deras fysio. För tillfället är det mycket ström behandling för att hålla igång låret men även mycket rörelse övning så att han lär sig böja benet.

Häromdagen bakade jag för första gången i vår gasugn. Jag fick ett brödrecept av Elin som heter "Hurtbulle". Tror jag har fått det hemma nån gång men då jag inte fick plats med alla saker när vi åkte ner fick det stanna kvar. (Receptet kommer i slutet)

Brödet var riktigt gott och både jag och Tilde älskar det. Henrik har inte vågat smaka ännu. Det är stor skillnad på gasugn och vanlig kan jag säga, det stod att formen skulle stå i den nedre delen av ugnen men icke, det blev helt svart i botten så nästa gång får vi ställa det i mitten istället.

Nu när Henrik har skadat sig har det tyvärr blivit lite sämre med min träning. Anledningen är att Lucas sover mindre och mindre och det är svårt att ha honom hemma då Henrik inte går så bra samtidigt som det e svårt och inte så populärt att ha en skrikande unge på gymmet. Idag fick jag iallafall inhandlat mig lite CRAFT löpar prylar för nästa vecka e det dags. Är glad om jag orkar springa en kilometer hahaha. Men men, man måste ju börja nånstans. Jag köpte mig ett par vadderade byxor, tröja + en tjockare väst så nu e det väl egentligen bara ösregn som kan stoppa mig :o)

                                       

Idag fick jag ett stort paket i brevlådan av mamma. Det var The, DVD filmer till Tilde som vi inte tagit med oss, en fleeceoverall till Lucas, vantar till Tilde m.m

Tack, Tack, Tack!!!

                                       

Receptet till "Hurtbulle"

*2 dl fiber havregryn

*5 dl vetemjöl

*1 dl krossade linfrån

*1 dl russin

*1 dl grovhackade hasselnötter

*2 tsk bikarbonat

*1 tsk salt

*4 dl mild youghurt

*1/2 dl flytande honung

*1/2 dl lingonsylt

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i youghurt, honung och sylt.

Klicka ner smeten i en smörad avlång bakform. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timma.

Låt svalna under bakduk!

Detta receptet är så enkelt. Så killar/tjejer, gå hem och överraska tjejen/killen med nybakat bröd. Det finns ingen ursäkt att inte göra det för detta skulle en 5 åring klara av.

Nu bär det av till Michael och Elin för taco och Idol kväll.

Ciao