Ojojoj, vad händer? Två inlägg på bara ett par dagar, inte illa :o) Nä det får väl kanske bli lite skärpning med bloggandet nu. Det är till och med så att svärfar har fått skaffa Facebook för att kunna hålla sig uppdaterad ;o)

     

Igår var en lite speciell dag, enligt mig. Det var presentation av laget i en liten by en bit härifrån. Dom hade ställt upp en massa tält, det var ponnyridning, ansiktsmålning, olika lotterier och små stånd som sålde blommor, kött, ost m.m. Det var supermysigt verkligen. 

                      

Senare på kvällen var vi ett gäng som gick ut och åt. Vi gick till en restaurang som heter "Restaurang Bismarck" deras speciallitet var kött, det var väldigt mycket häst men även såklart ko och gris. Jag beställde en oxfilé med sallad och som jag är väl medveten om så är jag ganska petig med maten. Jag ville såklart ha min biff Well Done och för mig betyder det - inget rött! Kanske möjligtvis lite lite rosa men inte rött! Maten kom in och jag skär i köttet, det rinner. Självklart måste jag säga till vilket inte uppskattas jättemycket men dom tar tallriken, kommer tillbaka efter drygt en minut och samma visa igen. Stackars Christoph som fick översätta för mig. Servetricen blir ännu mer grinig och säger "jaha, hon vill ha en skosula" öhhh, ursäkta mig! men efter en stund kommer det in som jag vill ha det och jäklar vad gott det var, så mört! Kan verkligen rekommendera stället för er som bor här, i alla fall maten :o)

Men det var ju inte bara detta som hände under dagen... På morgonen hade Henrik tid för ett bentest och såklart att jag ville vara med och titta. Det är ett test som avgör om han är redo att börja spela matcher.

 

När testet var klart fick han i besked att han kan börja spela!!!! Jihoo!!! MEN, det är inte bara pang på som gäller utan det är en match mot ett riktigt sketlag som han kan börja med, det handlar ju faktiskt inte bara om att kroppen ska komma igång utan även huvudet. Man måste ju våga att släppa rädslan för att något ska hända.
Det skiljer fortfarande ett visst antal procent mellan benen men det kommer. 

Imorgon åker vi till Basel Zoo så kanske blir det lite bilder därifrån imorgon.