Oj oj oj, såg att senaste inlägget var skrivet 1/12 - 10 av Henrik. Dåligt dåligt, men som sagt. Nytt år och nya upplevelser/äventyr.

Vi kan ju börja om från början med denna sverige vistelse som varit. Flygresan hem till Gbg gick kanoners trots två barn, en mellanlandning, försenade flyg på några timmar och en väldigt massa packning. Lucas han har lärt sig att man ska sova när man flyger, fem hjärtan till honom! Tilde hon är underbar med sin härliga tre snart fyra års trots. Hon vet bäst helt enkelt och lyssnar inte på när andra pratar utan alla ska lyssna på henne, MEN när hon ska flyga då e hon outstanding. Hon lyssnar på allt man säger, hjälper till med att ta hand om Lucas och klagar aldrig. Visst jag kanske skryter om hur jäkla duktiga våra ungar e men det får jag göra. Med all rätt!!!        Sen visst kan våra barn vara skitjobbiga och jag kan tappa det fullständigt men det hör väl till antar jag.   

När vi väl kommit hem drabbades familjen av ett tungt besked som kom till att forma allas framtid framöver. Nu gäller det att ta en dag i taget och ta dagen för vad det är. Alla vi människor som sitter här och läser denna bloggen ska vara lyckliga. Visst ni kanske har en skitdag, eller känner er svikna av någon, men innerst inne har NI det jäkligt bra! Glöm inte det!

I början av november fixade jag Henriks 30 års present som han skulle få nu i februari (han fyller inte förrän 23/7 men jag var tvungen att fixa det tidigare) Jag hade kunnat hålla mig från att berätta vad det var men självklart kom han ju på det. Det var inte mitt fel utan Svenska Resegruppens fel. Henrik hade precis bokat sin flygbiljett hem och några dagar senare ser han att vi fått ett mail från ovanstående. Det står att det är ändrade flygtider vilket gjorde att han självklart var tvungen att öppna det och läsa. Han inser att det är något som inte stämmer då det står om en mellanlandning i Bryssel och destination New York. Japp, han har fått en New York resa. Nu e dte bara hotell som saknas så e det nån där ute med lite kontakter kan ni väl bara skriva ett inlägg :o)

Nu när vi vart hemma i Sverige vart ju taken att vi skulee gjort tusen saker men det var väl i stort sätt bara hälften som hans med. Under de dagarna som Henrik var i Gbg var det saker inbokade varje dag och sen skulle han ner till Schweiz igen. Sammadag som vi som han skulle åke sa Tilde att hon ville följa med (Hon saknade det gula huset) så vi fick bokat nya biljetter till dom.

Nyår spenderade vi hos underbara familjen Denneskog hemma på gatan :o) Vilken dag/kväll. Helt perfekt med underbart sällskap och underbar mat!

I söndags vart det dags för mig och Lucas att flyga hem. Fick tjatat till mig så att jag kunde ha med mig barnvagnen till flygplanet så att jag kunde ha den under mina fyra timmar i Amsterdam. Det är inget kul att bara en klump på 9880g i en Baby Björn. Aj som attans vad ont jag hade haft i axlarna och ryggen.

Nu är vi i alla fall hemma i Derendingen igen och vårat liv börjar flyta på som vanligt. Tilde är tillbaka på dagis, Henrik tränar för fullt och jag har börjat min MuKi - Deutch (mamma barn tyska) Känns riktigt bra och jag har precis pluggat in min första tyska läxa :o)

Det är många som har börjat fråga ifall vi blir kvar här nästa säsong och just nu vet vi inte. Förhoppningsvis får vi svar i början av februari. Det är mycket som ska spela in med jobb och uthyrning av radhus m.m. Är det förrästen någon som är intresserad av att hyra ett radhus med inflyttning under våren? Skriv i så fall ett inlägg med er mailadress så att vi kan kontakta er.

Nä nu e det dags att sova i alla fall om natten ska bli lika kort som igår när man hade marattonlopp varje halvtimma mellan våran säng och Lucas :o(

Godnatt alla