Jag sitter bara och ler för mig själv när jag läser hur alla klagar på det svenska vädret. Jag klagar inte! Idag visade bilen på 16 grader när klockan var 15.37, det är tredje dagen i rad som vi har vår. Alla vårblommar har varit uppe ett bra tag nu, krokusar, snödroppar m.m. Har dock inte sett några tussilago men det kanske inte finns här?!

Denna bilden togs för några veckor sen!

Tilde har varit på Kita som vanligt idag och efter det tog vi bilen till familjen Streit för att lämna av en stor orkide som jag köpte för några veckor sedan. Den trivdes inte alls bra i våran mörka lägenhet så vi fick lämna bart den. Hoppas att den får det bättre hos Katja :o)

Efter att Henrik bakade semlor igår har han fått nån dille på att baka så i förmiddags medans jag höll på att tvätta så så bakade han liknande ciabatta bröd. Mycket goda!

                               

När man kan hänga ut tvätten på tork och efter tre -fyra timmar ta in den igen då är det VÅR!

                                      

                      Lucas älskar att sitte ute och leka/bita i saker medans vi grejar i trädgården.

Hoppas bara att detta underbara väder bara blir bättre och bättre nu då vi väntar Skåne besök 31/3. Henriks föräldrar kommer ner tillsammans med Henriks systerbarn, Oliver och Andreas. Tilde hon är så glad över detta och har redan bestämt vart dom ska sova, Oliver i hennes säng och Andreas under sängen (hon har ju en våningsäng numera)

Är det fint väder imorgon tänkte jag ta mig en promenad efter att jag lämnat av Tilde på dagis men vi får se, regnar det så försöker jag att sova.