Nu har "Hotell Bokat" varit som första inlägg väldigt länge så det är väl kanske dags att ändra på detta :o)

New York var verkligen så mäktigt. Man tycker att Gothia Towers är höga men det är verkligen ingenting i jämförelse med De husen i NY. Vi kom till hotellet runt 15 på dagen och vi var så trötta. Man kan ju inte lägga sig då utan vi tog subway in till Manhattan för att äta lite mat och självklart gå till Apple store. IPad:en som Henrik ville ha var slut så den fick vi handlat en annan dag.

Den första en och en halv dagen som vi var där fick jag verkligen småspringa efter Henrik. Han slets med i deras tempo med en gång (även om han inte medger det själv) efter ett tag började han dock att sakta ner tempot lite haha. Vi bestämde oss för att inte åka på någon Sightseeing utan gjorde en del saker på egen hand istället.

Vi hade en dag när vi gjorde det mesta, vi åkte till Frihetsgudinnan men vi tog inte båten ut. Trodde verkligen att den skulle stå jättefint där ute i havet men det såg mer ut som att det var ett industriområde runtom. Efter att vi varit där åkte vi in till Chinatown. Åter igen trodde jag att det skulle vara något märkvärdigt med detta ställe men det var mest som en stor marknad med en väldigt mycket kineser överallt. Man gick och små skrattade lite för sig själv när man ser dessa korta människor med ett stort paraply uppfällt i nästan 30 graders värme haha :o)

Efter Chinatown gick vi vidare in i Little Italy som ligger alldeles jämte. Självklart var vi ju även tvugna att åka upp i Empire State Building vilket var riktigt mäktigt! Tyvärr så gick vi aldrig in i Central Park men det får jag göra nästa gång när jag åker med en tjej...

Nu blir det inte så mycket skrivande om NY då jag helt enkelt iinte orkar sittaoch skriva ner allting som vi gjorde. Tanken var ju att jag skulle bloggat lite varje dag men då inte laddaren passade i deras vägguttag kunde jag inte ladda datan :o(