Har precis lagt Tilde efter en mysig kväll med Johanna och Sofia. Dom kom hit på lite mat och Idol tittande (fast det var värdelös bild) Fast det hade ju sina anledningar förstod jag sen hahah.

Min och Henriks dotter älskar att få massage vilket hon även skulle ha ikväll, av Sofia. Hon slängde av sig kläderna illa kvickt och lade sig i soffan medans Sofia skulle massera. sen var det dags att göra tvärtom. Efter att Tilde masserat fanns det inte så mycket hudlotion kvar :o) Johanna hon tog han om Lucas :o)

 

Jag gjorde crepes till middag idag, första gången jag gjorde det och jag måste nog säga att det blev väldigt gott. Gjorde med champion stuvning i några och bacon stuvning i några.

På tisdag åker vi till Bern och tittar på björnarna. Ska passa på att planera in lite äventyr nästa vecka när Henrik är borta för att spela Europa Cupen. Han åker på måndag och kommer hem på söndag.

Skrev ju lite om Lucas liggmatta som vi köpte häromdan. Det e nästan så man själv hade kunnat ligga å gosa på den. Den e så mjuk å mysig :o)

 

 

Nu kom Henrik hem en snabbis och vände i dörren, nu ska dom till Bierhalle med laget. Torsdagarna e helt underbara, dom e helt ärligt värre än vad det var i Sverige. Jag har ju sagt att vi har en längre helg nu när vi bor här men vi har även en kortare vecka. Vi hoppar över torsdagarna, då träffar vi varandra inte alls nästan :o( Henrik jobbar mellan 9-18.30, 19.00 börjar träningen, han kommer hem vid 22.30 och lämnar av väskan för att sedan gå direkt till bierhalle. Men det e kul för honom, en skön avslutning på träningsveckan liksom.

Nu är även vårat första besök från sverige inbokat. Den 15e kommer Anders och Monica ner (Henriks föräldrar) Det ska bli mysigt!