Dessa senaste dagarna har vi haft en del mys förutom Fredagsmys och Lördagsmys. Våra underbara vänner David och Johanna som har flyttat hem till Sverige igen fick sig ett besök i fredags. Ett sån där spontanbesök där man ringer och säger att vi e på väg. Det var verkligen supermysigt:o) och man kan se att Tilde har saknat dom. Det tog inte lång tid innan hon satt på Davids rygg och lekte häst.

     När vi satte oss för att fika fick Lucas syn på Davids chokladboll, smack sa det så var den i Lucas händer och han tog ett stort bett. Den är även jättebra att måla vita bord med, tur att det är vattenlöslig chokladboll :o)

Efter fikat var det dags att sätta sig för att planera kvällens träning med Pixbos Herrar. Lucas blev tokig när han försvann. Han kröp efter David hela tiden så David, där har du en trogen supporter :o) Tilde blev fascinerad av alla spelen som David och Johanna hade så tillslut satt Tilde och spelade "den försvunna Diamanten" med Johanna. Jag var ute och promenerade med Lucas som hade fått ett par skor, det såg inte helt lätt ut och dessutom tror jag att dom var lite små haha

             

När killarna i Wiler hade Mästarfirande hemma hos oss i Schweiz lärde sig Lucas hur man gör när man tackar publiken. Man klappar med händerna två gånger och sedan tar man upp armarna i luften. Sen vi kom hem till Sverige har han glömt av det lite men häromnatten vaknade jag av att han satt jämte mig i sängen och gjorde detta. Nu gör han det hela tiden :o)