Igår firade vi midsommar här nere i Schweiz. Vi var en liten skara om 5 svenskar, 1 finländare och 1 schweizare. Men oj vad kul vi hade :o) Jag gick och la mig vid 02.00 medans de andra åkte in till Solothurn. Henrik och Olli kom hem vid halv fyra tror jag. Olli har tidigare spelat med Tigers men kom till Wiler denna säsongen. han har pratat svenska i hela sitt liv och talar även svenska med sin flickvän som är från Schweiz så självklart skulle ju han vara med och fira Midsommar :o)

Svenska flaggan var hissad med hjälp av två fönster, dukningen blev blå och gul, snaps och sill inhandlades på IKEA. Det ända som saknades var en midsommarstång. Senare på kvällen kom vi på att en OnePiece är kanon om man har frusna barn "Two in OnePiece"


  Olli försöker fly bilden då han "inte vill synas" med den svenska flaggan haha. Michael står bakom för att kolla vad det står i tennisen haha.

        

   

Idag har det varit riktig högsommar värme här så vi åkte ner till Sportcentret i Zuchwil och var på badanläggningen nästan hela dagen. Ungarna älskade det! Det är så fint där, en massa lekplatser, en grillplats, massa olika pooler.  Lucas var som ett litet vattendjur, han älskar vatten precis som sin syster. Nu kommer han snart att börja ta sina första steg med (tror jag i alla fall) Nu ställer han sig upp hela tiden utan att hålla i sig.

 

  

  Tilde ska gå ner och bada med lillebror :o) sen e det dags för att svalka av sig med en Slush Puppy och lite pommes. Självklart drack inte Lucas en hel Slush, han fick bara resterna :o) Efter lite mellis var det dags för mys med pappa och Sophia Molin som Tilde så fint kallar henne. Vi andra säger bara Sophia haha