Idag har det vart semifinal 2 av 6 och åter igen blev det storvinst mot Tigers. Nu väntar vi oss en tredje raka på lördag så att det blir några helger ledigt innan det är dags att ladda om för en framtida final (hoppas jag).

I detta inlägget vill jag passa på att tacka all de som hjälper mig under matcherna med barnen. Vad hade jag gjort utan dig Sophia och Johanna som hjälpte mig så mycket med Tilde idag när hon behövde handla mat eller gå på toaletten. Eller när jag var tvungen att springa tillbaka till bilen (som för övrigt var parkerad mitt ute på en åker) för att hämta Tildes Kids Meal som jag såklart hade glömt. Då var som tur var Katrin och Evelyn där för att ta hand om Lucas under tiden så att jag kunde springa lite snabbare. Ni anar inte vad skönt det är att ibland kunna slappna av på matchen! Nathali som hade Tilde i knät under hela första perioden och lekte med henne samtidigt som Evelyn serverade henne Fanta och Katrin som passade Lucas. Där kunde jag sitta bakom dom och bara slappna av! Helt underbart! Detta var bara ett axplocck av vad som skedde på matchen idag men annars är det lika dant varje match!

Ett stort TACK / MERCI till Sophia, Johanna, Elin, Katrin, Evelyn, Katja & Nathali som alltid ställer upp för att underlätta för mig!

                                     Dessa blommor är till er!