Som det har regnat inatt, men det är ju bara bra med tanke på att jag och Tilde ska till Liseberg och titta Eric Saade.
Gick in på yr.no förut och tittade vädret, det verkar som att det ska klarna upp vid lunch och sen ett litet regnande men då kan man ju passa på att äta eller så e det bara till att ta med regnkläderna.

I går när jag hämtade Tilde från morbror Patrik så "glömde" hon sin docka.  När vi kom hem senare på kvällen så hängde dockan på dörren och oj vad arg hon blev! Harrenadå! Hon var så arg! Hon ville ju nämligen åka till Patrik och hämta den. Med andra ord ville hon vara hos Patrik igen så jag lovade henne att hon kunde få sova där en gång till innan vi åker ner till Schweiz igen. (Hoppas det e ok Patrik? :o) )

I natt har Tilde sovit i den stora sängen med mig och Lucas. Jag kan verkligen inte sova när hon gör det. Det är som att ha två propellrar i sängen, en stor och en liten! Inte nog med det så har Lucas en förmåga att börja gnälla och sprattla runt 04.00 varje natt, sen håller det i sig ca 30 minuter. Nu sover han i alla fall igen så då passar jag på att sitta i lugn och ro med en stor kopp te. Hoppas att Tilde sover länge idag med, igår när hon var hos Patrik sov hon från 19.30 till 10.30!!!! Varför händer det aldrig hemma?

Läste förästen detta i GT imorse:

"Henke friade till Therese på ett mycket spektakulärt sätt. Med inbjudna gäster, bland annat svenska kompisar till Therese, på en Manhattan-restaurang som dränktes i blomsterblad.

- Jag la allt krut på ett bräde, berättar han. Jag jobbade med det en månad, var hela tiden rädd att någon skulle försäga sig. Men allt klaffade."

Tyvärr var det inte min Henrik det handlade om...

  

       

Detta är ögongodis för både mammor och deras döttrar :o)