Och Henrik å Tilde sover fortfarande. Vad händer?

Så skönt att få sitta ner en stund i soffan och dricka mitt hallonbladste och göra absolut ingenting. Ska i och för sig göra lite frukost snart.

I fredags hade vi en liten grillkväll för grannarna. Alla kunde inte komma men det gör inget, de viktigaste kom i alla fall

Anders och Ulrika


Lena och Andreas m barn


Sonny och Susanne m barn

Självklart var ju vi oxå med så här kommer en halvtaskig bild på mig som ser VÄLDIGT fundersam och tjock ut :)

Vi avslutade festen kl 03.30 men hade säkert fixat av några timmar till så kul som vi hade. När de andra hade gått gick jag in och diskade lite och när jag sedan skulle lägga mig strax innan 04.00 började fåglarna kvittra och det började bli ljust ute helt underbart att somna till det. Tilde kom in till oss 07.20 och jag bara tänkte att "Nää, jag tänker inte gå upp nu!" Hon fick titta på Bumbibjörnarna och efter  två timmar somnade hon igen. Kl 11.15 vaknade vi igår :) Så skönt att få sova!!!

Igår var Henriks förra lagkamrat här och fixade med elen och på kvällen åkte vi hem till dom (Berra och Anna) för att äta.

Tilde är helt tokig i Berra! Hon var runt honom hela tiden, skulle visa sina saker, köpa en tablettask till honom när vi handlade godis, visade honom att hon hade packat ner sin pyjamas och napp innan vi åkte dit för att äta. Det var extra viktigt att de tre stearinljusen följde med för dom skulle vi tända hos Berra. det var nämligen så mörkt när han jobbade så han fick ha en pannlampa och det hade ju Tilde snappat upp, sötgris e va hon e den lilla skitungen :)


Nu e det dags för frukost så man orkar göra något denna dagen med.       Kanske föda barn....