Då är det måndag och Henrik har åkt till Lettland.
Wiler åkte vid 10 tiden imorse och efter det har vi inte gjort någonting! Vi har verkligen bara slappat.

Vi gick och postade lite brev, handlade lite till bakningen som jag hade tänkt att göra men som vanligt glömmer man hälften. Så e det när man tror att man har saker hemma. Istället bakade vi chokladbollar som jag har lovat Tilde i flera dagar att vi skulle göra. Nu äntligen blev det av.


När klockan närmade sig 17 fick vi/jag äntligen tummen ur så vi tog bilen och körde en runda.                                                            

Vi stannade till längsmed vägen och plockade lite blommor, Dahlior tror jag att det blev. Älskar verkligen att dom har självplock av alla möjliga blommor längsmed vägarna. Där står en prislista och sen lägger man pengarna i ett liknande kassaskåp som står bredvid.

När vi kom hem åt vi lite mat och satte på oss mjukiskläderna. Tände en massa ljus och då säger Tilde att vi nästan har fredagsmys :O)

Dessa ljuslyktor har jag köpt på Home For You. Har flera stycken hemma och jag älskar dom!!!!

Sen tittar vi på Tingeling och nu har hon precis lagt sig. Hör att hon ligger i sängen och sjunger hihi.

En annan låt som jag har fastnat för är denna:

Har den börjat spelas hemma ännu? Eller är den jättegammal??? Hahah :O)

Nu säger vi godnatt