KÄRLEK är det första jag kände när jag såg de Schweiziska Alperna för första gången i mitt liv. Det var när jag och barnen satt i bilen i morse på väg till David (Henriks gamla tränare i Pixbo) och hans flickvän Johanna som vi såg de vita topparna. Herre jisses vad vackert det var, och vilken kännsla man fick i magen. Jag skulle nog kunna jämföra det med den känslan man har när man e nykär. Helt underbart!

Vi var kräftskiva igår hos ett gäng svenska tjejer som spelar här nere. Vi var ett gäng svenskar som var där så det blev både kräftor och grillat och västenbottenpaj m.m. Kanon mysigt och kul var det. Tack tjejer för att vi fick komma!!!! Tilde hon sprang runt och visade de andra tjejerna hur man tar död på mördarsniglar, hon lät dom även prova att hälla salt på sniglarna haha

 

Det var när David och Johanna kom som de frågade om jag och barnen hade lust att hänga med till Alperna idag. Det var ju ett självklart JA. Vi åkte till ett ställe som heter Saas-Fee om det nu säger er något...

Det har varit en helt underbar dag. Klarblå himmel, underbara människor, vackra  berg, barn som skött sig vad mer kan man önska :o) Det som e så skönt just nu är att Tilde inte alls e lika blyg längre. Det var inga som helst problem när David, Johanna eller Sofia skulle hjälpa Tilde. Det var helt kanon och jag fick hjälp hela tiden med barnen och väskor. Tack Tack Tack!!!

Här kommer lite bilder från dagen.

 

 

Den här varelsen vet jag inte hur den blivit skapt, vit bakdel, brun mellandel och svart huvud och framben hihi. Men söt va den i alla fall.


David Johanna och Sofia! Tusen tack igen för all hjälp idag. Ni anar inte vad det betyder och hur glada vi blev när ni bjöd med oss idag trots att jag har småbarn med mig.

massa kramar