I väntan på att maten ska bli klar sitter Lucas och busar med Gerber och Bix. Oj som vi skrattade åt Lucas under kvällen när han satt och underhöll oss genom att klappa händer på samma sätt som killarna gör när dom tackar fansen efter att dom spelat match.

   På Schweizares grill ser man inte ofta en köttbit utan här är det Bratwurst i alla möjliga former och ihopsättningar men ser.  Mutti: "Henne, jag lånar din tröja som jag hittade under läktaren" Henrik: "Den är inte min, det är nog någon i Köniz juniorlag" hahah. Den tröjan åkte av väldigt fort :o) Medans Olle sköter grillningen sitter de andra och äter chips. Bix och Tilde springer runt och leker vilket dom gjorde i stort sätt hela kvällen haha. Hon älskar verkligen när killarna e här! Hallå, jag vill oxå vara med på kort!

   Lördag 16/5 och killarna har samlats för att se SM finalerna innan det var dags för grillning och "Derendingen tour" Denna kväll var lite mer livat vill jag säga hahah     Under tiden killarna kickade gris sprang Tilde och Mutti runt med varsin vattenpistol och sprutade på dom. Dom offren som var roligast att skjuta på var Gerber och Zimmi. Lucas han satt på "läktaren" med Bix, Olle, Jonas och Dave.   Efter att det var färdigbusat med vattenpistolerna var det dags att samla ihop alla chipspåsar. Det var en ganska stor hög som Tilde och Mutti hade samlat på sig. Det är så himla underbart som förälder att se att barnen trivs så bra i killarnas sällskap. Killarna e helt kanon med barnen och det känns verkligen inte som att dom tycker det är jobbigt när vi e med. Eftersom vi bor i huset där dom festar blir det ju svårt att låsa in sig :o) tack snälla för att Ni är så goa med barnen!

Idag har vi haft kalas för Tilde men det blir mer om i nästa inlägg.