* Sitter jag här och skriver ett inlägg i bloggen, klockan är 20:28 och det låter som en ångvält tutar förbi. Det är min kära dotter som snarkar!!!!

Hon e värre än en annan person i min släkt (säger inga namn)

*Är Henrik på träningen. Dom har genomgång av matchen dom ska spela på lördag.

* Har jag på musikkanalen VIVA och dom spelar låten "Shame" med Robbie Williams & Gary Barlow (som jag förövrigt nästan älskar)

* Ligger Lucas på magen och sover jämte mig i soffan.

*Sitter samma män som vanligt på Bierhallen bakom mig. (Hit brukar även Wiler spelarna gå efter torsdagsträningen och ta en öl) lite skillnad mot hemma!

* Brinner det en massa ljus runtom i lägenheten. Några börjar slockna så det e dags att lägga i nya.

* Funderar jag på om det kanske e dags att förbereda Lucas mat.

* Tänker jag för mig själv att den här musikkanalen e grym! Inga reklam pauser och bara (nästan) bra musik!

* Funderar över vad som hände med Craig David. Håller han på med musik fortfarande?? Tyckte att han var bra.

Lite saker om vad som händer hemma hos mig en vanlig kväll när Henrik e på träningen.

Skrev ju i ett tidigare inlägg om att vi var och letade efter hörselskydd till barnen. En kille i Henriks lag beställde ett par till oss. Så här kommer barnen att se ut på lördag när det e match.

                

Tilde har varit på dagis som vanligt idag. Det går bara bättre och bättre :o) Fröknarna berättade för mig att hon börjar sjunga med i sångerna. helt otroligt vad det går snabbt med språket för de små. Man märker även på henne att hon börjar förstå vad fröknarna säger till henne (hon gör i alla fall som dom säger haha)

När vi kom hem från dagis var våran "fastighetsskötare" Hans här och klippte ner en massa buskar. Efter ett tag när jag går ut i trädgården ser jag Tilde och Hans sitta och plocka en massa hasselnötter.

                 

Det visar sig att vi har ett sånt träd på tomten. Två skålar plockade dom innan det var dags för oss att åka och hämta Henrik på jobbet. Fick även köpt mig ett par nya löparskor då jag lämnade de andra hemma. Ingen löpträning ännu men det får bli lite gymträning i alla fall. Börjar tröttna på att gå i samma kläder hela tiden :o(

                  Lucas i sin fina dress från Moonkids                      som han har fått av söta Alice med familj.

Nä, nu ska jag titta på Idol på TV4 play.


Puss å kram