Vad hade man gjort utan snälla människor? Åter igen har vännerna hjälpt mig med att få Internet. Tack Martin och Michaela!

Nu ska vi försöka ta igen lite bloggande men jag kan inte skriva allt påen gång!

Som jag har skrivit tidigare bor vi för tillfället hos min pappa då vi har hyrtut vårat radhus. Från början var det tänkt att vi alla skulle befinna oss i Schweiz vid denna tidpunkten men då våran lilla krabat Lucas inte ville komma ut blev allting väldigt försenat. Henrik åkte ner till Schweiz den 9/8 när Lucas var en vecka gammal. det är verkligeningen situation som jag kan rekommendera men det har gått bra ändå. Tilde har varit helt underbar och snäll men vi har ju självklart haft våra stunder då hon befinner sig en underbar treårs trots... Hade varit väldigt skönt att få ha henne på dagis under ett par veckor så att hon fått tillfredställa sig för jag har helt enkelt inte orkat. Tyvärr hade vi lånat ut hennes plats från 1/8 så när jag ringde dagis och frågade om hon fick komma tillbakaunder två veckor ficke vi ett Nej!

Dåligt tycker jag men det är väl så det är... ju färre barn desto bättre. Kan tycka att man ibland kan se mellan raderna men men...

Innan jag och barnen kan åka ner måste vi få Lucas pass så förhopppnings vis kan vi åka ner till Henrik nästa lördag!

Ett tips: Gift er INNAN ni skaffar barn!!!

Imorgon åker jag och barnen ner till Skåne och hälsar på svärföräldrarna. Blir kul att träffa alla innanvi åker.