Ikväll är final match 3 av 5. Som jag skrivit tidigare står det 2-0 i matcher till Wiler så vinner dom idag blir det GULD! Vi hoppas på en repris från de senaste åren!

                           

I går hade jag och barnen en helt underbar dag. Vi åkte på en liten utflykt och tog med matsäck. Vi åkte bara några hållplatser med bussen in till Solothurn där jag har sett att det finns en lekplats. Tilde älskade den! Vi var där i över tre timmar och solen strålade. Där var linbanor som hon åkte på ca 2 timmar. Den andra timmen åt vi matsäck och gungade. Lucas han satt och tittade på Tilde och de andra barnen. Nästa gång får jag inte glömma en stor filt som man kan sitta på. Alldeles innan vi skulle gå hem så träffade vi en annan svensk familj. Lite lustigt att man är på en lekplats i ett helt annat land och så hör man svenska röster :o) Hoppas att vi träffar dom igen, hade varit roligt för Tilde då dom hade en son som var ett år äldre än Tildisen.

Som vanligt e mamma paparazzi med men det är nog okej nu då Tilde gärna posar lite. Här är några dagens:

 

  Min Prinsessa

                    

                 Mitt andra hjärta!

                 

innan jag och barnen åkte in till stan bestämde vi att vi skulle grilla så när Henrik kom hem från jobbet runt 18.45 var vi i full gång. Michael hade hand om grillen och barnen och jag och Elin gjorde potatissallad, fruktsallad m.m Vi satt ute till 22 tiden då det hade börjat bli lite kyligare. Det var verkligen en helt underbar dag/kväll. Idag väntar rensning av barnens kläder, ut med det gamla (för smått) och in med det nya! Nu har vi precis ätit frukost och till lunch blir det pannkakor med färs mango och jordgubbar. Håll nu alla tummar och tår på att det blir vinst idag!